Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat ons concept misschien wat vragen oproept. Hieronder staan onze veelgestelde vragen. Kom je er echt niet uit of zijn je vragen specifiek? Je bent altijd vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar!

Nee dat is niet mogelijk. Het concept van een Domi Woning is vast qua inrichting en bouwvorm. Een toekomstige uitbreiding is eenvoudig aan het huis te bouwen.

We starten met de bouw op het moment dat een perceel bouwrijp is en voorzien van de noodzakelijk Nuts voorzieningen. Vanaf dat moment hebben we netto 10 weken nodig om de woning op te leveren. We schrijven netto omdat weersomstandigheden soms invloed hebben op het uit te voeren werk. Tijdens de bouw wordt iedere 2 weken een externe kwaliteitsmeting uitgevoerd waarvan de koper een afschrift ontvangt. Je kunt als koper ieder gewenst moment op de bouw kijken, voelen en vragen stellen.

Zodra je een keuze heeft gemaakt, stellen we een koopovereenkomst op. Je betaalt de woning pas na de 1e oplevering. Dus eigenlijk net als bij een bestaande woning. Geen bouwdepot of ingewikkelde financieringsvraagstukken. Vooraf een vaste prijs en meerwerk kan tijdens het bouwproces niet meer voorkomen.

Door de beperkte mogelijkheden die we bieden hebben we een volledig vast bouwproces. De begane grond wordt nog traditioneel gebouwd maar de verdieping wordt (tijdens het bouwen van de begane grond) in een fabriekshal kant en klaar gemaakt. De gehele verdieping is dus binnen een week gereed. Door dit gestandaardiseerde bouwproces kunnen we veel kosten besparen.

Domi Projecten organiseert alle noodzakelijke documenten en handelingen die nodig zijn voor een omgevingsvergunning.

Tja, de bouwkundige vorm staat vast maar samen zoeken we alle afwerkmaterialen uit. De buitengevels, kozijnkleuren en natuurlijk alle sanitair kun je vrij uitkiezen. De keuken wordt niet door ons geleverd dus die kan je helemaal zelf samenstellen. Natuurlijk zorgen we wel voor alle aansluitingen voor de keuken en de apparatuur.

Domi Woning

Prins Willem-Alexanderlaan 435
7311 SX Apeldoorn

Social Media

Domi Woning

Prins Willem-Alexanderlaan 435
7311 SX Apeldoorn

Social Media